Residentie Sandhill

Residentie 'Sandhill' is een uniek bouwproject in het historisch centrum van Gent. Deze nieuwbouw is ideaal gesitueerd langsheen de Zandberg, een authentiek en verkeersarm pleintje en paalt aan het prachtige 18e eeuws herenhuis 'Hotel Vanden Meersche'. Dit project werd opgetrokken in hoogwaardige materialen en geniet van een tijdloze architectuur, met oog voor detail. Dit luxeappartement (187 m²) creëert een ruimtelijk gevoel door de hoge plafonds en de grote vensters. Deze geven op hun beurt een zicht op de prachtige geklasseerde binnentuin. Het appartement beschikt eveneens over een groot privé-terras. Naast de diverse parkeergelegenheden in de buurt, wordt in dit project een ruime berging en een ondergrondse garagebox voor 2 wagens aangeboden. 4 sleutelwoorden, met name veiligheid, rust, comfort en privacy, staan garant voor een meerwaarde van uw appartement binnen enkele jaren.

Delen


    U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website

    Info

    Bewoonbare opp. 187 m²
    Bouwjaar 2012
    EPC 120,87 KWh/m²
    (4401-G-2008_105341/EP02277/A001/D01/SD007)

    Ruimtelijke ordening

    Erfgoed Beschermd erfgoed
    Vergunning Ja
    Dagvaarding Neen
    Voorkooprecht Neen
    Verkavelingsvergunning Neen
    Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde

    Contacteer ons


    U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
    U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:

    Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer