Terug
€ 375 000
Referentie: 2039
Stationsstraat 132
9810 Nazareth
Oppervlakte Bewoonbare opp.: 95 m²
Inrichting
Neen
Neen
Meer details Contacteer ons

Appartement met 2 slaapkamers en leefterras te Nazareth

Dit appartement gelegen in de Stationsstraat te Nazareth maakt deel uit van het project Mobi. Het project blinkt uit door de hedendaagse architectuur, het groen en de duurzaamheid.

MOBI is opgebouwd uit 2 gebouwen met allure die plaats bieden voor een handelsruimte en appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Verder zijn er ook woningen met 3 of 4 slaapkamers.

In de kelderverdieping er is de mogelijkheid om autostaanplaatsen en/of kelderbergingen aan te kopen. Een ruime fietsenberging met alle voorzieningen voor elektrische fietsen is eveneens voorzien.

Het appartement (95,1 m² bruto oppervlakte) op de tweede verdieping verdieping geniet van moderne architectuur met een hoogwaardige afwerking. In samenspraak met de promotor u dit appartement verder personaliseren. Door de grote raampartijen in de leefruimte en het volledige open zicht over de omliggende gebouwen geniet het appartement van enorm veel lichtinval.

*Indeling*
Leefruimte met open keuken - zuid-westelijk gericht terras van 11,3 m² - berging - nachthal met gastentoilet - slaapkamer 1 - slaapkamer 2 - badkamer met inloopdouche

*Troeven*
- Kwalitatieve materialen
- Aangenaam leefterras met ruim zicht
- Geothermische installatie

*Algemeen*
- Verkoop onder registratierechten en BTW
- Gemeenschappelijke fietsenberging met laadpunten

Hoofdkenmerken

Type:
Appartement
Bewoonbare opp.:
95 m²

Wettelijke informatie

Delen

  Contacteer ons

  Anne-Marie Markey
  0474 49 48 27

  Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen?

  U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:

  Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer