Terug

Helaas! Dit pand is verkocht!


Indien u interesse hebt in een gelijkaardige woning, vindt u hier ons volledig aanbod.
Overweegt u een eigendom te verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Karaktervol landgoed met authentieke hoevewoning en paardenstal.

De hoeve
Tijdens een huizenjacht stuit u af en toe op unieke kansen: Deze karaktervolle hoeve met een enorm bijhorend landgoed (12.442 m²) en twee praktische bijgebouwen belichaamt zo een unicum. U vindt deze mooie eigendom terug op een uiterst rustige locatie aan de zuidelijke rand van Deinze. Bij de bijgebouwen horen onder andere een runderstal en een paardenstal met origineel gebinten.

De ligging
U vindt deze charmante hoeve terug in de landelijke Pachthofstraat ten zuiden van Deinze middenin een zee van rust en groen. Het immense zuidwestelijk georiënteerde perceel is bijna uitsluitend omgeven door velden, heiden en akkers en dàt op een locatie die, ondanks zijn sereniteit, toch makkelijk te bereiken is via de E17 en diverse andere invalswegen. Het perceel is bovendien slechts vier kilometer van het centrum van Deinze verwijderd.

De bijgebouwen
Naast het enorme perceel en de fantastische ligging biedt deze mooie hoeve u ook een aantal praktische bijgebouwen. Zo is er een zeer grote runderstal met een hoge aangebouwde schuur aanwezig. Verder is er ook een authentieke, en tevens erg grote, paardenstal die nog steeds het originele gebinten heeft. De paardenstal heeft ook een handige aangebouwde kapschuur.

Hoofdkenmerken

Type:
Boerderij
Perceeloppervlakte:
12 442 m²
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1

Downloads

Wettelijke informatie

Delen

    Contacteer ons

    Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen?

    U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:

    Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer