Terug
€ 2 500 000
Referentie: 2019
8020 Oostkamp
Oppervlakte Bewoonbare opp.: 428 m²
Inrichting
7
5
Ja
Ja
Meer details Contacteer ons

Uniek landhuis op een rustige ligging nabij Brugge.

Prachtige villa met tal van bijgebouwen: een polyvalent bijgebouw, een dubbele garage met cosy bar op de 1e verdieping, een paardenstal en weiland.

De villa
Deze prachtige villa uit 2017 werd gebouwd op een domein van maar liefst 8.422 m² met onder meer 3 bijgebouwen: een polyvalent bijgebouw van meer dan 250 m², een dubbele garage
met cosy bar op de 1e verdieping en een paardenstal met weiland. Ook de villa is met 428 m² aan bewoonbare oppervlakte heerlijk ruim en wordt gekenmerkt door open en lichtrijke woonvertrekken die in constante interactie staan met de prachtige groene omgeving.

De ligging
Die groene omgeving bevindt zich in Oostkamp, in een landelijke en residentiële straat omgeven door verstrekkende weilanden. Genieten van de natuur kan in het Valkaartpark, het Kasteelpark Gruuthuuse of aan de Warandeputten, maar u geniet bij deze eigendom ook van de nabijheid van winkels en een vlotte verbinding naar de E40 en E403.

De leefruimte
Sprekend voor de open en weidse woonervaring die u in dit landhuis ervaart, is meteen al de woonkamer: volledig glazen wanden halen langs alle kanten een maximum aan natuurlijk daglicht binnen en creëren een naadloze verbinding tussen binnen en buiten. De magnifieke houten dakbalken interageren perfect met het vele glas en de natuurstenen vloer om een gevoel van pure luxe op te wekken. De open haard krijgt een centrale plek in de ruimte dankzij de prominente, strakke schouwmantel, en geeft een warme toets aan de volledige woonkamer.

De keuken
Ook in de keuken komt het respect voor natuurlijke materialen naar voren en lopen de houten elementen en de natuurstenen vloer van de woonkamer door. Het riante eiland met marmeren werkblad, de hoogkwalitatieve en ingemaakte keukenapparatuur en de prachtige oven met retro-look staan garant voor gigantisch veel kookplezier. De grote glaspartijen aan beide zijden ten slotte zorgen ervoor dat u hier steeds eet met zicht op de tuin en profiteert van een enorme inval aan zonlicht.

De slaapkamers en badkamers
Elk van de zeven slaapkamers en vijf badkamers die dit landhuis rijk is, zijn klassevol en strak opgevat en bieden u een hoge graad van comfort en luxe. In alle ruimtes werd er veel aandacht besteed aan het gebruik van natuurlijke materialen, allen van de meest kwalitatieve soort: voornamelijk massiefhouten vloeren en dakbalken treden op als ware eyecatchers.

De bijgebouwen
Ook in het polyvalent bijgebouw werd dezelfde strakke, luxueuze en open inrichting doorgetrokken. Op heden ingericht als ontspanningsruimte, vindt u er een uitgebreide bar, impressionante houthaard en keuken. De paardenstal en weide biedt uiteraard een uitgelezen kans aan paardenliefhebbers.

Hoofdkenmerken

Type:
Landhuis
Bewoonbare opp.:
428 m²
Perceeloppervlakte:
8 422 m²
Bouwjaar:
2017
Slaapkamers:
7
Badkamers:
5
EPC:
89 KWh/m²
UC:
31022-G-2014_190/EP14854/SV/A001/D01/SD001

Wettelijke informatie

Delen

  Contacteer ons

  Jo Van Nieuwenhove
  0476 45 92 95

  Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen?

  Vrijblijvende waardebepaling
  U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:

  Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer