Terug
Prijs op aanvraag
Referentie: 2013
Tervurenlaan 120
1150 Sint-Pieters-Woluwe
Oppervlakte Bewoonbare opp.: 440 m²
Inrichting
4
4
Ja
Neen
Meer details Contacteer ons

Exclusieve quadruplex nabij Jubelpark te Brussel

Op de prestigieuze Tervurenlaan, nabij Montgomery en Jubelpark, quadruplex "Huis in de hemel" van ± 440 m² met ± 120 m² terrassen, met 4 slaapkamers en 4 badkamers.

Deze luxueuze quadruplex, op een steenworp van het rondpunt Montgomery en op de Tervurenlaan, heeft de naam ‘Huis in de hemel’ niet gestolen: gelegen op de bovenste verdiepingen van een klassevol appartementsgebouw wordt u hier een exclusieve woonervaring geboden met maar liefst 440 m² aan bewoonbare oppervlakte. Het appartement imponeert met een uitzonderlijk lichtrijke en hypermoderne inrichting en een open verbinding tussen de verschillende woonvertrekken. De 140 m² aan terrassen brengt het geheel naar het hoogste niveau.

Verbonden met de woonkamer vindt u de volledig met hoogwaardige apparatuur ingerichte keuken terug, en in de aanpalende eetruimte kunt u in alle comfort tafelen met zicht op het terras en de daken van Brussel.

Het appartement beschikt over maar liefst vier slaapkamers en vier luxueuze badkamers, verspreid over de verschillende verdiepingen.

Deze quadruplex is een unieke vondst op vele vlakken: de exclusieve ligging, architecturale charme en grote bewoonbare oppervlakte garanderen u een ongekend luxueuze woonervaring. Extra troeven zijn de vier absoluut uitzonderlijke (zonne)terrassen, de twee bijbehorende parkings en de polyvalente ruimtes die u kan inzetten als kantoorruimtes, dressings of bibliotheekvertrekken.

Hoofdkenmerken

Type:
Penthouse
Bewoonbare opp.:
440 m²
Perceeloppervlakte:
850 m²
Slaapkamers:
4
Badkamers:
4

Delen

  Contacteer ons

  Jo Van Nieuwenhove
  0476 45 92 95

  Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen?

  U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:

  Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer